WAARKUNST

© 2017 | PRIVACY POLICY

Oldambt

 
 

Hoofdweg 1

9942 PA 't Waar

0598 446 390

whatsapp: 0634116683

waarkunst@gmail.com

openingstijden

zaterdag: 14-17

zondag: 11-17

doordeweeks op afspraak

WAARART QUALITY MATTERS 

Waarart Quality Matters  

 

Voor Waarart Quality Matters hebben we 40 kunstenaars van naam en faam gevonden, die 200 prachtige werken hebben geleverd voor de tentoonstelling. Een expositie met kunstwerken waarin kwaliteit geen belemmering mag zijn voor een acceptabele prijs. De kunstwerken zijn te bewonderen van zondag 26 november tot 31 januari 2018.

 

 

 

Winterreise

 

Sinds kort werken wij samen met Beelden in Gees, waarbij er een uitwisseling van kunstenaars is. Hun werk kan vanaf 26 november bezichtigd worden in de beeldentuin tijdens de winterexpositie Winterreise.

 

 

 

Chleb & Maja, een revolutionaire roadshow

 

Acteurs Thijs Prein en Merijn de Jong van Peergroup i.s.m. Kat op het Spek, rijden als Viktor Chlebnikov en Vladimir Majakovski in een oude fourwheeldrive met oplegger door het Groningse Oldambt. Eenmaal aangekomen stallen de revolutiekunstenaars hun pop-up decor uit en begint een wonderlijke aanklacht tegen de conformistische mens die maar niet in actie wil komen tegen het kapitalisme. 30 minuten adrenaline, rauwe humor, en de diepe kloof tussen ideaal en werkelijkheid. Toegang: jij bepaalt de prijs. Betalen na afloop. Reserveren niet nodig.

26 november | EXPOSITIE

Rik van Iperen