WAARKUNST

© 2017 | PRIVACY POLICY

Oldambt

 
 

Hoofdweg 1

9942 PA 't Waar

0598 446 390

whatsapp: 0634116683

waarkunst@gmail.com

openingstijden

zondag: 11-17

doordeweeks op afspraak

Vergaderen bij Galerie Waarkunst in het veelkleurige Oldambt

 

Te midden van natuur, rust en ruimte kunt u met uw team, zowel binnen als buiten gebruik maken van deze creatieve accommodatie. Voorzien van alle moderne faciliteiten biedt Waarkunst U een perfecte ambiance voor uw vergaderingen en zakelijke meetings. Een exclusieve plek waar dagelijkse beslommeringen plaats maken voor rust, ruimte en inspiratie. Hier geen voorbij razend verkeer, maar uitzicht over een grote beeldentuin met vijvers en bospartijen. Waarkunst is tevens geschikt voor recepties, brainstormsessies, cursussen, trainingen etc.. en ook vrij parkeren is geen probleem.

 

 

Uw vergadering combineren met een lunch of diner

 

Ook kunnen wij u een vergaderarrangement aanbieden. Deze kan worden uitgebreid met een uitstekende (zaken)lunch of diner. En ondertussen kunnen u en uw gasten de galerie en haar kunst bekijken of een wandeling maken door de beeldentuin. Voor het vergaderen is zo'n prettige onderbreking van groot belang. Waarkunst biedt u in ieder geval ruimte om doeltreffend en intensief te vergaderen, waarbij de specifieke kunstomgeving van positieve betekenis zal zijn.

 

Zoekt u een locatie buiten uw eigen kantoor, met mogelijkheden om ook lekker naar buiten te gaan, of bent u trainer/coach zonder eigen accommodatie informeer dan naar de mogelijkheden.

 

 

Tarieven

 

Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Overige consumpties zijn bij de prijs inbegrepen. Is er een speciale gelegenheid of heeft u andere wensen of ideeën? Laat het ons weten, dan spreken we samen de mogelijkheden door.

 

 

 

Galerie Waarkunst

Hoofdweg 1

9942 PA 't Waar

Telefoon 0598 446390

E-mail: waarkunst@gmail.com