WAARKUNST

© 2017 | PRIVACY POLICY

Oldambt

 
 

Hoofdweg 1

9942 PA 't Waar

0598 446 390

whatsapp: 0634116683

waarkunst@gmail.com

openingstijden

zondag: 11-17

doordeweeks op afspraak

Agnes Schilder

 

 

Lessen in geluk

De betekenis van geluk

Gelukkig zijn, dat wil iedereen wel. Maar hoe bereik je dat? Hard werken, je best doen, resultaten halen, geld verdienen? Leidt succes tot geluk? De vraag is of streven naar geluk wel zo verstandig is, het lijkt wel alsof hoe harder we geluk najagen hoe ongelukkiger we worden. Steeds meer mensen, onder wie veel jongeren, ervaren stress- en burn-out klachten. Dat lijkt vreemd: strandt onze zoektocht naar geluk uiteindelijk in een burn-out en desillusies?

Onderzoekers die zich rekenen tot de stroming die de positieve psychologie genoemd wordt gooien het over een andere boeg. Stel nu dat we niet streven naar geluk maar dat we ons richten op wat voor ons werkelijk van waarde is, wat betekenisvol is. Hoe zou dat eruit zien?

In deze lezing meer over de betekenis van geluk en gelukkig zijn.

 

Agnes Schilder is (toegepast) psycholoog, docent, coach en trainer met een passie voor de positieve psychologie. Ze is eigenaar van ACT too, als docent verbonden aan de Verpleegkunde / HanzePRO van de Hanzehogeschool, de master Design Driven Innovation van NHL Stenden en gastdocent bij diverse andere opleidingen waaronder HOVO Seniorenacademie

 

Agnes is onder de indruk van wat de positieve psychologie kan betekenen voor mensen en organisaties en vertelt daar graag over.

 

Na afloop soep met iets erbij.. €5 apart voor reserveren

entree €10